Elena Gheorghe concertează, în această seară, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai tare petrecere a acestui sfârşit de săptămână are loc pe Bulevardul Mihai Viteazu. Resident Society Club sărbătoreşte un an de înfiinţare şi a pregătit o mulţime de surprize pentru cei care îi calcă pragul în acest week-end.


Mai întâi, petrecerea va debuta în acvarii adevărate, animate de sirene frumos costumate şi puse pe distracţie. Apoi, atracţia serii o constituie concertul live susţinut de Elena Gheorghe alături de cunoscutul cântăreţ Doni. Cei doi sunt aşteptaţi să urce pe scenă în jurul orei 23.00. Evenimentul nu se opreşte însă aici.

Organizatorii petrecerii promit să curgă valuri de şampanie şi shot-uri de tequila până dimineaţă. Iar la final, câţiva din cei mai mari patrecăreţi au ocazia de a pleca acasă fără să plătească nimic din ce au consumat. În urma unei trageri la sorţi zece persoane vor primi o strângere sinceră de mână în loc de nota de plată. Petrecerea din Resident Society Club este programată să înceapă de la ora 22.00 iar preţul unui bilet de intrare este de zece lei.

Elena Gheorghe va concerta alături de Doni.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite