Elegant: la Sibiu legile se discută pe Aeroport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în trecere prin Sibiu, în drum spre Hunedoara, ministrul de interne Traian Igaş a stat la discuţii cu prefectul de Sibiu pe aeroport.

CITEŞTE ŞI:

Prefectul de Sibiu despre câmpurile incendiate: „Consider că sunt mâini criminale!”

Sosit la Sibiu, în cursul dimineţii de astăzi, ministrul Traian Igaş, avut o scurtă întâlnire, în sala de protocol a Aeroportului Internaţional, cu prefectul Horaţiu Răcuciu, subprefectul Rareş Macrea şi şefii structurilor judeţene ale MAI.

"Cu această ocazie, ministrul Igaş le-a prezentat acestora câteva date referitoare la subiectele aflate pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului, de ieri. Este vorba de: 1. proiectul de lege referitor la Legea 215/2001, împreună cu Legea 393/2004, privind validarea mandatelor consilierilor locali şi judeţeni, conducerea şedinţelor Consiliilor locale şi judeţene, adoptarea hotărârilor în Consiliul local şi Consiliul judeţean şi răspunderea autorităţilor locale în baza actelor administrative emise; şi 2. proiectul de lege referitor la localităţile calamitate în anul 2010, în lunile iulie şi august", se arată într-un comunicat de presă remis astăzi de către Instituţia Prefectului Sibiu.

După întâlnirea de la Aeroportul Sibiu, ministrul Traian Igaş s-a deplasat la Hunedoara, pentru a participa la festivitatea  de investire a noului subprefect al judeţului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite