Ei reprezintă viitorul fotbalului sibian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Tineiu şi Daniel Popa sunt cei mai talentaţi jucători de la cea mai mare şcoală de fotbal din judeţ. Cătălin marchează goluri spectaculoase pe bandă rulantă, iar Daniel tocmai a fost selecţionat la naţionala Under 14.

CITEŞTE ŞI:

Gaz Metan Mediaş a băgat frica în nemţi

Problemele cu care se confruntă în această perioadă clubul Voinţa Sibiu, care ne reprezintă deja oficial de weekendul trecut în liga 1, legat de jucători de valoare care să facă faţă în liga 1, pot fi rezolvate cu uşurinţă de către oficialii acestei echipe, pe viitor.
Nu este un secret faptul că fotbaliştii care joacă la echipe ce reprezintă oraşul lor natal, o fac cu o ardoare şi o ambiţie mult mai mare, decât cei care vin de prin alte părţi. Voinţa şi nu numai suferă la capitolul numit jucători tineri şi de perspectivă, însă această problemă are o rezolvare concretă şi chiar una locală. Interstar Sibiu, club profilat pe descoperirea de tinere talente oferă soluţii de viitor pentru fotbalul sibian. Din cei peste 300 de tineri fotbalişti, la Interstar se disting de departe doi dintre ei. „Popică” şi „Cătă”, joacă acum la grupe diferite de vârstă, dar au un talent „cu carul” cum le place antrenorilor Adi Demian şi Ioan Bulea.

Citeşte mai multe despre şcoala de fotbal de la Sibiu, în săptămânalul ADS Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite