Echipamente noi de joacă în nouă locaţii din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Micuţii din Sibiu au motive de bucurie. Luni, 18 iunie, municipalitatea va începe montarea de noi echipamente pentru locurile de joacă în nouă locaţii din oraş.

Firma contractată de municipalitate va finaliza instalarea acestora în aproximativ două săptămâni.

Contractul de livrare şi instalare a acestor echipamente a fost încheiat de municipalitate în data de 15.05.2012, cu o valoare de 457.536,34 lei, cu TVA inclus.

Noile jocuri pentru copii vor fi instalate în Parcul Ţiţeica, Ţiglari, strada Ştefan cel Mare, Parcul Tineretului, Valea Săpunului, Reşiţa, Aleea Haiducului, Aleea Streiu şi strada Infanteriştilor. În aceste locaţii copii vor avea bucuria să descopere leagăne de tip cuib, leagăne duble, echipamente complexe de căţărare, carusele şi echipamente pe arc elicoidal.

În paralel se lucrează şi la reparea echipamentelor deteriorate din locurile de joacă existente.

De asemenea, Serviciul Gospodărire a montat 160 din cele 200 de coşuri de gunoi achiziţionate de municipalitate în urma unei proceduri de achiziţie. Acestea au fost instalate în Parcul Tineretului, Parcul Astra, Parcul Terezian, pe strada Lungă, pe Calea Şurii Mari, strada Gladiolelor, strada Rusciorului, Parcul Reconstrucţiei, Valea Aurie, Calea Dumbrăvii, Bulevardul Mihai Viteazu, aleea de la Grădina Zoologică, în locurile de joacă pentru copii şi în Parcul Ştrand.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite