Echipa ARBO Wels Gourmetfein a câştigat prima etapă a Turului Ciclist al Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cicliştii au avut de parcurs distanţa Poplaca - Sibiu (foto: Sebastian Marcovici)
Cicliştii au avut de parcurs distanţa Poplaca - Sibiu (foto: Sebastian Marcovici)

Echipa ciclistă ARBO Wels Gourmetfein a primit cupa învingătorilor după ce rutierii austrieci au câştigat etapa 1 Polisano din Turul Ciclist al Sibiului 2011 la capătul unei curse în care au străbătut distanţa Poplaca – Sibiu în zece minute (10’17’’10’’’).

CITEŞTE ŞI:

Turul ciclist restricţionează traficul în Sibiu

Etapa 1 Polisano a fost etapa de contratimp pe echipe, a măsurat 10,4 kilometri şi a adunat la start 20 de echipe cicliste. Deşi marţi seara ploaia a dus la reprogramarea ceremoniei oficiale de prezentare a echipelor, miercuri vremea a ţinut cu organizatorii, astfel încât etapa s-a derulat fără probleme şi fără incidente.

A doua echipă care a trecut linia de sosire a fost echipa ucraineană ISD – Lampre cu timpul de 10’17’’54’’’. Tot ucraineană a fost şi echipa care a ocupat locul 3, respectiv Kolss Cycling Team, cu timpul de 10’25’’.

Cel mai rapid ciclist al etapei a fost austriacul Ricardo Zoidl de la ARBO Wels, care a îmbrăcat tricoul galben Con-A, în vreme ce tricoul portocaliu Continental Automotive a ajuns la cel mai rapid ciclist din categoria Sub 23 de ani, austriacul Lukas Postlberger. Tricoul albastru Marquardt l-a primit cel mai rapid ciclist român Sipos Zoltan.

Câştigătorul tricoului galben a declarat că intenţionează să lupte din toate puterile pentru a păstra această distincţie pe parcursul a cât mai multe etape. „Pentru noi totul a mers perfect astăzi, ne-am concentrat, ne-am coordonat bine eforturile şi rezultatul s-a văzut. Avem o echipă foarte bună şi o să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a păstra tricoul galben cât mai multe zile”, a spus Ricardo Zoidl.

Echipa sibiană Pro Cycling Geiger Team s-a clasat pe locul 18, cu timpul 11’02’’.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite