EXCLUSIV Cum va arăta primul Mall din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vezi mai multe imagini cu viitorul Mall în săptămânalul ADS Sibiu
Vezi mai multe imagini cu viitorul Mall în săptămânalul ADS Sibiu

Viitorul centru comercial se va întinde pe 44.000 de metri pătraţi, va avea patinoar, iar lucrările vor începe la mijlocul lui 2012. Viitorul Mall va avea trei nivele pentru zona de shopping de tip fashion şi tip retail.

Chiar dacă în ultimii ani s-au tot vehiculat fel și fel de proiecte legat de amenajarea unor centre comerciale de tip Mall, până la ora actuală în Sibiu nu funcționează  niciun astfel de centru. ADS Sibiu dezvăluie care va fi primul Mall construit cu adevărat, cum va arăta acesta, când va începe amenajarea lui și câți bani costă.

Sibienii vor avea astfel în viitor un centru comercial de tip Mall în mijlocul oraşului şi nu vor mai fi nevoiţi, teoretic, să bată drumul la marginea oraşului pentru a face cumpărături într-o zonă comercială, cum este de exemplu Sibiu Shopping City.

Proiectul dezvoltat de SC Euro Imob SRL este un complex comercial care va avea în plus un centru de afaceri, dar şi un complex de locuinţe.

„Va fi un mix ca să spunem aşa de comerţ – bussines – locuinţe. La ultimele nivele vom amenaja un număr de 10 – 20 apartamente cu suprafeţe ce variază între 100 şi 200 de metri pătraţi. Acum lucrăm la proiectul tehnic propriu zis”, explică Viorel Horja, director general la Euro Imob SRL.

AFLĂ DIN NOUL NUMĂR AL SĂPTĂMÂNALULUI ADS SIBIU CUM VA ARĂTA VIITORUL MALL ŞI CUM VA FI STRUCTURAT ACESTA

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite