EXCLUSIV: Tramvaiul Sibiu-Răşinari, blocat aproape două ore de un şofer bucureştean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Obişnuit probabil din Bucureşti cu parcările pe linia de tramvai, omul şi-a lăsat maşina foarte aproape de linia de tramvai, în dreptul Grădinii Zoologice din Sibiu, după care şi-a văzut liniştit de plibare

CITIŢI ŞI

Tramvaiul turistic din Sibiu i-a cucerit pe americani

Zeci de călători care veneau de la Răşinari spre Sibiu au fost nevoiţi să coboare mai repede din tramvai, după ce un şofer din Bucuresti şi-a parcat autoturismul lângă linia de tramvai, făcând imposibilă trecerea acestuia.

Oamenii au aşteptat zeci de minute, după care au renunţat şi au pornit pe jos, de la Grădina Zoologică, spre oraş. Vatmanul nu a avut încotro şi a aşteptat mai bine de o oră şi jumătate în soare sosirea şoferului indisciplinat. „ De la 13.30 stăm şi aşteptăm să vină cineva. Acum este aproape ora 15.00, iar eu la 14.00 trebuia să plec înapoi către Răşinari. O să plecăm cu întârziere, nu avem ce face“, a spus Nicolae Haşa, vatmanul tramvaiului.

După ce s-a relaxat aproape două ore pe aleile Grădinii Zoologice, şoferul s-a întors la maşină, unde îl aşteptau atât vatmanul, cât şi un reprezentant al Poliţiei Comunitare, care l-a amendat cu 100 de lei. Şoferul şi-a motivat gestul prin faptul că nu ştia că pe acolo trece tramvaiul.

MAI MULTE AMĂNUNTE LEGATE DE MOTIVUL PENTRU CARE UTILAJUL DE RIDICAT MAŞINI NU ŞI-A FĂCUT APARIŢIA ÎN ZONĂ, AFLAŢI DIN

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite