Sibiu: Se asfaltează Bielz şi se trasează locuri de parcare pe Dumbrăvii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Se asfaltează Bielz şi se trasează locuri de parcare pe Dumbrăvii
Sibiu: Se asfaltează Bielz şi se trasează locuri de parcare pe Dumbrăvii

Săptamâna viitoare se anunţă a fi una cu surpize pentru şoferii sibieni şi asta pentru că municipalitatea sibiană începe noi lucrări în oraş, faţă de cele anunţate zilele trecute

Astfel, în urma lucrărilor la canalizare care au avut loc pe un tronson al şoselei Alba Iulia, de către firma Sistem Yapi, SC DPC SA va interveni în vederea refacerii carosabilului începând de luni. Lucrări la carosabil vor fi realizate şi pe strada Bielz în cadrul reabilitării şi modernizării complete a acestei străzi. „Pentru a permite aşternerea stratului de binder traficul va fi complet închis în perioada 21 – 26 septembrie, accesul fiind permis doar riveranilor. Lucrarea este executată de SC Comtram SA” a explicat Daniela Costa, din cadrul Biroului de Presă al Primăriei Sibiu.

Răsar alte parcări
Primăria a decis ca pe Calea Dumbrăvii să începă de săptămâna viitoare trasarea de locuri de parcare de la sensul giratoriu cu bulevardul Mihai Viteazu la Cimitirul municipal. Acestea vor fi trasate lateral, pe ambele părţi ale străzii, până la poarta 1 Tursib, iar de acolo doar pe partea stângă a străzii. Vor fi create în acest fel aproximativ 110 locuri de parcare. O modificare în  privinţa modalităţii de parcare va fi realizată şi în zona Pieţei Unirii, pe strada Emil Cioran. „În prezent aici parcarea se face perpendicular pe trotuar, iar în urma modificărilor ce vor fi aduse parcarea se va realiza oblic. Numărul locurilor de parcare va creşte la 78” a mai explicat Daniela Costa. Odată cu finalizarea lucrărilor în zona piaţei Cibin, administraţia locală va începe trasarea de locuri de parcare şi pe strada Dârstelor. Aici vor fi trasate aproximativ 52 de locuri de parcare laterale, pe ambele părţi ale străzii.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite