Dracuşori, iepuraşi, salvamari şi broscuţe la carnavalul de la Arena Platoş (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de sibieni au ales să participe la carnavalul pe schiuri de la Păltiniş. Organizatorii au pregătit concursuri haioase, pe placul publicului prezent.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA CARNAVALUL DE LA ARENA PLATOŞ!

CITIŢI ŞI:

Distracţie şi concursuri pe zăpadă, la munte

Arena Platoș organizează Cupa Loteriei Române la schi

Două zile de concursuri de dans, karaoke şi ţuică fiartă în week-end, la Bâlea Cascadă

În timp ce la Sibiu ploua cu găleata, la mai puţin de 40 de kilometri de oraş a avut loc un super – party pe schiuri. Păltinişul a avut parte de zăpadă şi de un carnaval pe schiuri în seara zilei de vineri.

image

Distracţia şi buna dispoziţie au fost ingredientele principale la Arena Platoş, cel mai nou resort de schi şi snowboard deschis în România. Schiori şi snowboarderi au venit îmbrăcaţi în cele mai trăznite costume şi au făcutun adevărat spectacol pe pârtie.

image

Drăcuşorii s-au întâlnit cu drăcuşorul cel mare, iar broscoiul a venit cu broscuţa cea mică să se dea pe schiuri. Ca să nu se înece în zăpadă, salvamarul a venit cu trotineta pe schiuri.

image

Pentru că se anunţa pericol de inundaţie pe apreschiul de la baza arenei, un ţigănuş a venit cu scocurile de acasă pentru a asigura drenajul apei de pe acoperiş. Şi cum de la faţa locului nu putea să lipsească şi o ghicitoare, o ţigăncuşă a ghicit norocul participanţilor la carnavalul de la Păltiniş.

image

O caracatiţă şi-a întins şi ea tentaculele pe pârtia luminată de nocturnă, iar clovnii au dansat şi au înveselit schiorii care au ales să îşi petreacă o seară pe pârtie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite