Două firme sibiene caută muncitori necalificaţi în construcţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cererea celor doi agenţi economici, reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea forţei de Muncă Sibiu organizează mâine o minibursă a locurilor de muncă, în cadrul căreia vor fi puse la bătaie 29 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi, în domeniul construcţiilor

CITIŢI ŞI

Peste 400 de locuri de muncă vacante,în judeţul Sibiu. Vezi lista completă!

În ciuda crizei şi a numărului mare de şomeri, în Sibiu există totuşi şi firme care se plâng de lipsa muncitorilor necalificaţi. Pentru a acoperi deficitul,reprezentanţii firmelor Railway Constructions şi Construct Invest au apelat la ajutorul reprezentanţilor AJOFM, care vor organiza mâine o bursă specială.

Evenimentul este deschis tuturor persoanelor aflate în căutarea unei slujbe, acestea având la dispoziţie 29 locuri de muncă pentru  muncitori necalificaţi în domeniul construcţiilor. „ AJOFM Sibiu a trimis invitaţii pentru acest eveniment unui număr de 86  persoane înregistrate în baza de date ca fiind în căutarea unui loc de muncă şi care corespund condiţiilor impuse de angajatori. AJOFM Sibiu organizează burse ale locurilor de muncă ori de câte ori există o solicitare foarte bine fundamentată, acestea înregistrând cele mai bune rezultate în diminuarea ratei şomajului în judeţ“, spune Ioan Hămbăşan, director executive AJOFM Sibiu.

Minibursa va avea loc la sediul agenţiei de pe strada Morilor, începând cu ora 10.00.

Şomajul, în scădere uşoară

La sfârşitul lunii septembrie, în evidenţele Agenţiei erau înscrişi 10.911 şomeri, din care 4.726 femei, iar rata şomajului înregistra valoarea de 5,86%. Faţă de sfârşitul lunii anterioare, numărul şomerilor înregistraţi a scăzut cu 414 persoane, iar rata şomajului a înregistrat o diminuare cu 0,2 puncte procentuale.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite