Două cupluri se căsătoresc în week-end în biserica de gheaţă de la Bâlea Lac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele două cununii din acest sezon vor avea loc la sfârşitul acestei săptămâni în biserica de gheaţă de la Bâlea Lac. Primii care îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu la peste 2.000 de metri altitudine sunt doi britanici, care vor ajunge vineri dimineaţa la Bâlea Lac, ceremonia fiind programată pentru după-amiaza aceleiaşi zile.

“Alături de tinerii însuraţei vor fi şi câţiva prieteni şi membri ai familiilor, tot grupul urmând să petreacă în cinstea evenimentului la restaurantul din cadrul Hotel of Ice. De asemenea, englezii au preferat să şi doarmă în camerele faimosului hotel”, spune Adelina Grigoroiu, director de marketing la hotelul de gheaţă.

Cea de-a doua nuntă este programată sâmbătă, când în biserica de gheaţă îşi vor uni destinele doi tineri din apropiere de Bucureşti, mari iubitori ai muntelui şi drumeţiilor în aer liber. După ceremonia religioasă, tânărul cuplu şi invitaţii lor se vor retrage la Cabana Bâlea Cascadă pentru a servi masa şi pentru a fi cazaţi.

„Până în acest moment, pentru acest sezon, la Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac mai sunt programate o cununie religioasă şi alte câteva evenimente, private sau cu acces liber”, mai spune Adelina Grigoriu.

Biserica de gheaţă a fost sfinţită pe 21 ianuarie de un sobor format din opt preoţi aparţinând mai multor confesiuni religioase. Este cea de-a şasea biserică de gheaţă ridicată în inima Făgăraşilor, și are o formă asemănătoare cu obiectivele construite în sezoanele trecute, modelul după care s-au inspirat constructorii fiind o biserică veche din satul sibian Mălâncrav.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite