Dosarul FNI a primit astăzi un nou termen, pentru 25 iulie. Vlas: bat drumul Sibiului degeaba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa a constatat astăzi lipsa de apărare a Ioanei Maria Vlas, precum şi faptul că un alt inculpat a depus la dosar o cerere de amânare în vederea angajării unui apărător ales.

Citiţi şi:

Vlas a venit la Sibiu,la procesul intentat de peste 5.000 de păgubiţi FNI

“La termenul de azi,  dosarul a primit  termen de judecată la data de 25 iulie  2011, ora 10.00  întrucât instanţa a constatat lipsa de apărare a inculpatei Vlas Maria Ioana,  având în vedere că avocatul desemnat din oficiu se află în incompatibilitate de a o reprezenta  şi că la dosarul cauzei există depusă,  de către  inculpatul COSTESCU MIRCEA, o cerere de amânare în vederea angajării unui  apărător ales.

Totodată, a fost introdusă în cauza partea  responsabilă civilmente SC SOLV INVEST SA  prin lichidator SC FINECO INSOLV SRPL şi s-a dispus citarea CENTROCOOP - partea  responsabilă civilmente .

Tot la acest termen,  instanţa de judecată   a dispus efectuarea unei adrese către  Primăria Sectorului 2 Bucureşti şi către  Info Camera Notarilor Publici,  în vederea comunicării moştenitorilor inculpatului decedat – Negură  Gheorghe  precum şi efectuarea unei adrese către AVAS pentru a se comunica dacă există  părţi civile care şi-au recuperat prejudiciul .
Procedura de citare cu unele părţi civile nu a fost îndeplinită”, se arată într-un comunicat al Tribunalului Sibiu.

La termenul de astăzi, de la Sibiu, a fost prezentă şi Ioana Maria Vlas.

„Nu mai dau niciun fel de declaraţie îmi este de ajuns că trebuie să bat drumul Sibiului degeaba. Oamenii ar fi trebuit în cei opt ani de zile să ceară să intre în procesul mare FNI. N-au intrat în procesul acesta, nu este vina mea. Îmi pare foarte rău, opt ani de zile nu-i un an, nu sunt doi . Procesul acesta n-a durat şase luni, a durat opt ani. În opt ani de zile trebuia să se rezolve problema. De ce mă întrebaţi pe mine ce se întâmplă acum?”, a spus astăzi, la Sibiu, Ioana Maria Vlas.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite