Dosarul FNI a continuat cu o nouă amânare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorul delegat a cerut să se abţină de motiv de incompatibilitate. Potrivit unor surse neoficiale, se pare că printre păgubiţii din dosar s-ar afla şi rude ale soţiei acestuia.

Citiţi şi:

Vlas a venit la Sibiu,la procesul intentat de peste 5.000 de păgubiţi FNI

Dosarul FNI,amânat pentru 18 mai

Dosarul FNI a continuat astăzi la Sibiu cu o nouă amânare, următorul termen fiind fixat pentru 22 iunie.

Judecătorul desemnat a cerut astăzi să se abţină de la judecarea cauzei, pe motiv de incompatibilitate. „În cauză am formulat o cerere de abţinere care mi-a fost admisă, şi dosarul a fost repartizat la un alt complet”, a spus judecătorul Constantin Butiuc, în sala de judecată. Potrivit unor surse neoficiale, se pare că cererea de abţinere ar fi fost motivată de faptul că printre păgubiţii din dosar s-ar afla şi rude ale soţiei judecătorului.

Cererea de abţinere a fost admisă, iar dosarul a fost supus repartizării aleatorii în sistem informatic, primind termen de judecată pentru 22 iunie. Atunci, în sala de judecată va intra judecătoarea Carmen Popa, şef al secţiei penale din cadrul Tribunalului Sibiu.

9 persoane sunt puse sub acuzare în dosarul păgubiţilor FNI de la Sibiu. Printre ei se numără şi Ioana Maria Vlas, care nu a fost prezentă la termenul de astăzi de la Sibiu. Peste 5.000 de sibieni sunt păgubiţi în dosar, iar prejudiciul total este de 58.584.244.693 de lei vechi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite