Donaţii importante pentru dotarea Spitalului de Pediatrie din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consistoriul Evanghelic din Sibiu a donat spitalului 2 maşini de călcat profesioniste, valoarea acestora ridicându-se la 1.500 de euro.

CITIŢI ŞI:

SMURD-ul a primit cei mai mulţi bani din cei 2% donați de sibieni

Donaţie de zeci de tir-uri cu mobilier dintr-un spital dezafectat din Viena

Comunitatea se implică în activitatea spitalului prin diverse donaţii, foarte importante pentru îmbunătăţirea actului medical. Consistoriul Evanghelic din Sibiu a donat spitalului 2 maşini de călcat profesioniste, valoarea acestora ridicându-se la 1.500 de euro.

De asemenea, o firmă care îşi desfăşoară activitatea în Sibiu şi care a dorit să rămână anonimă a făcut o donaţie spitalului în valoare de 227.546 de lei, sumă care reprezintă contravaloarea unei mese de operaţie pentru blocul operator al Clinicii de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică şi dotările aferente.

Vine mobilier din Germania
În prezent conducerea spitalului este în curs de alcătuire a documentelor pentru o altă donaţie din Germania care constă în mobilier, aparatură şi ustensile medicale.

În plus faţă de aceste donaţii, conducerea spitalului încearcă să identifice modalităţi de a achiziţiona sau de a lua în comodat aparaturi mai performante pentru dotarea unităţii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite