Doi tineri au fost găsiţi morţi la marginea pădurii Boiţa. Poliţia încearcă să le stabilească identitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daca ii cunoasteti pe tinerii din fotografii, sunati de urgenta la 112
Daca ii cunoasteti pe tinerii din fotografii, sunati de urgenta la 112

Doi tineri, un bărbat şi o femeie, cu vârste de aproximativ 20 – 30 de ani, au fost găsiţi morţi în judeţul Sibiu, la marginea pădurii Boiţa, iar poliţia încearcă acum să le stabilească identitatea.

Cei doi tineriu au fost găsiţi în 14 august, la liziera pădurii Boiţa, iar poliţiştii spun că pe cadavre nu sunt urme de violenţă şi nu există suspiciuni de omor.

Potrivit unor surse judiciare, cei doi sunt morţi de aproximativ două luni, însă raportul medico-legal nu a putut stabili cauza decesului.

Oamenii legii deţin nişte fotografii obţinute în cadrul cercetărilor, fotografii care se presupune că i-ar reprezenta pe cei doi, şi fac apel la cei care pot identifica persoanele din fotografii să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Cei doi au următoarele semnalmente:

Bărbatul are vârsta aproximativă de 20-30 de ani, înalţime de aprox. 1,60 – 1,69 cm şi purta pantalon tip jeans albastru, curea din piele de culoare neagră, maiou de culoare albă, tricou cu mânecă scurtă culoare deschisă, pantofi de piele întoarsă de culoare maro.

Femeia, în vârstă de aprox. 20 – 30 de ani, are înalţimea de 1,50 – 1,59 m, păr de culoare roscată (vopsit) şi purta următoarele obiecte de vestimentaţie: pantaloni tip jeans de culoare albastră, curea din piele de culoare neagră, body probabil de culoare albă, pantofi sport de culoare alb cu albastru, mărimea 39.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite