EXCLUSIV Doi poliţişti de la Tălmaciu s-au răsturnat cu maşina, în care se aflau şi doi suspecţi de furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul rutier a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în afara localităţii Veştem. Potrivit Poliţiei Sibiu, accidentul a avut loc din cauza neadaptării vitezei într-o succesiune de curbe, iar unul dintre suspecţii de furt a fost rănit uşor.

Poliţiştii, agenţi de ordine publică la Tălmaciu, i-au ridicat pe cei doi suspecţi de furt vineri din localitatea Bradu, după care au pornit spre sediul poliţiei din Tălmaciu.

„În afara localităţii Veştem, pe fondul neadaptării vitezei într-o succesiune de curbe, agentul care conducea maşina a pierdut controlul asupra acesteia şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe sensul lui de mers”, a declarat pentru Adevărul Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Potrivit sursei citate, unul dintre suspecţi a fost rănit uşor, iar în cauzaă a fost deschis un dosar penal şi se fac cercetări, nefiind făcută până în acest moment încadrarea juridică a faptei.

Maşina de poliţie a fost avariată, urmând să se stabilească valoarea reparaţiilor în urma unei evaluări. Poliţiştii purtau centurile de siguranţă, iar rezultatul pe aparatul etilotest a fost 0.



Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite