Doi medieșeni sunt cercetați pentru opt infracțiuni de furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Arhivă
Foto:Arhivă

Cei doi sunt suspectați de opt furturi de baterii auto și combustibil, comise în lunile iulie și august ale acestui an în Mediaș, Dumbrăveni și Bazna. Ambii urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi au fost reținuți joi pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, fiind suspectați de comiterea a opt furturi de baterii auto și combustibil.

”Acumulatorii şi combustibilul au fost sustrase din autoutilitare şi autocamioane parcate pe raza municipiului Mediaş şi localităţilor Dumbrăveni şi Bazna, în perioada iulie-august 2011, fapte rămase iniţial cu autor necunoscut”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

Cei doi au 22, respectiv 16 ani, iar bunurile furate erau încărcate într-o mașină condusă de primul dintre ei, chiar dacă acesta nu are permis de conducere.

”Prejudiciul în valoare de aproximativ 6.000 de lei a fost recuperat în proporţie de 60% și predat părtilor vătămate. Cei doi învinuiţi urmează a fi prezentaţi Parchetului şi Judecătoriei Mediaş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă”, adaugă Luciana Balteș.


Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite