Sibiu: Doi dispăruţi într-o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Doi dispăruţi într-o zi
Sibiu: Doi dispăruţi într-o zi

Poliţiştii sibieni caută două persoane date dispărute de aparţinători. Este vorba de un bărbat de 56 de ani, din Sălişte, Gheorghe Gottschling şi de o tânără de 16 ani, din localitatea Buia, Roxana Diana Velţan.

Ambii au plecat de acasă şi nu au mai revenit. Gheorghe Gottschling a plecat cu maşina şi a fost dat dispărut de concubina lui. Conduce o Dacia 1310, de culoare albă, cu nr. de înmatriculare SB-10-NOM. La data plecării, bărbatul purta şapcă din stofă de culoare neagră, tricou polo albastru, pantaloni din stofă de culoare bleumarin, pantofi din piele de culoare neagră. Are documentele de identitate asupra sa şi poartă ochelari de vedere

Semnalmente: înălţime=1,72 m, greutate= 105 kg, păr şaten, scurt, ochi albaştri, faţa ovală, ten deschis.

Semne particulare: o aluniţă la tâmplă şi o operaţie de hernie.

Tânăra de 16 ani a fost dată dispărută in 20 august, de mama ei. Roxana Diana Velţan purta la data plecării o bluză cu mânecă scurtă, de culoare albă, pantaloni bluejeans, de culoare albastru deschis şi pantofi tip pinci, de culoare alb cu gri.


Semnalmente: înălţime=1,60-1,65 m, greutate=50-55 kg, păr negru, lung, fir drept, de lungime medie, ochi căprui, faţa ovală, ten măsliniu.

Cine poate da relaţii despre vreunul dintre cei doi dispăruţi este rugat să sune la 112.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite