Sibiu: Sibiul are din nou echipă în Divizia A la rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Sibiul are din nou echipă în Divizia A la rugby
Sibiu: Sibiul are din nou echipă în Divizia A la rugby

Începând din această toamnă, Sibiul are din nou echipă de rugby de seniori care va juca în Divizia A, eşalonul secund al rugbyului românesc.

Rugăminţile pasionaţilor sportului cu balonul oval au fost ascultate. Începând din această toamnă, Sibiul are din nou echipă de rugby de seniori care va juca în Divizia A, eşalonul secund al rugbyului românesc. Este vorba de echipa Clubului Sportiv Municipal Sibiu (CSM Sibiu), formată exlusiv din sportivii care s-au format la Clubul Sportiv Şcolar „Şoimii“ Sibiu (CSS „Şoimii“ Sibiu), la cinci ani după ce ultima echipă sibiană de seniori a fost desfiinţată.

„Marea majoritate a jucătorilor au terminat acum junioratul, toţi sunt produsul CSS „Şoimii“. Această echipă de seniori este produsul catedrei de rugby a şcolii sportive, fără de care n-am fi avut acum sportivi seniori cu care să facem această echipă de eşalon secund“, a declarat Florin Troancă, antrenor CSS „Şoimii“ şi unul dintre iniţiatorii noii echipe de seniori de la CSM. Ideea acestei echipe e veche de un an de zile, după ce juniorii sibieni au luat locul patru pe ţară la întrecerile între licee.

„Atunci jucătorii au spus că vor să joace şi după ce trec de vârsta junioratului şi ne-au cerut să facem cumva să strângem bani şi să formăm o echipă de seniori“, a mai spus Florin Troancă. Nou înfiinţata echipă CSM va debuta în Cupa României pe 19 sptembrie, în faza calificărilor. JEANINA VLAD

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite