Sibiu: Dispărută de acasă cu prietenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Dispărută de acasă cu prietenul
Sibiu: Dispărută de acasă cu prietenul

Un părinte din Sibiu a anunţat Poliţia că fiica lui a dispărut joi de acasă de acasă şi nu a mai revenit până vineri dimineaţă.

Sibianca Alexandra Georgiana Dobruşanu este minoră, are 14 ani şi a plecta potrivit tatălui ei, însoţită de prietenul ei, într-o direcţia necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmentele:
Înălţime 1,55 – 1,60 m, greutate aprox. 53 kg, păr şaten, lung, fir drept, faţă ovală, ochi albaştri, ten deschis, corpolenţă atletică.
Semne particulare:  o cicatrice de aprox. 1 cm. deasupra sprâncenei stângi şi o unflatură la cotul mâinii drepte produse în urma unui accident de circulaţie; defect ochiul stâng-poartă lentilă de contact, având probleme de vedere.
Îmbrăcăminte:
La data dispariţiei purta un tricou din bumbac de culoare roşie, cu motive florare pe piept, pantaloni supraelastici de culoare neagră, papuci cu talpa cauciucată, de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite