Directoarea care a bruscat elevii, sancţionată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florentina Lia Chişu, directoarea Şcolii Generale nr.8 din Sibiu, va duce mandatul de şefă a instituţiei până la final, dar nu mai are nicio şansă, spune inspectorul general şcolar, să mai câştige acest post.


Totul după ce Consiliul de Adimistraţie care a anchetat cazul a decis că directoarea agresivă tebuie sancţionată observaţie scrisă.

„Opinia mea este că sancţiunea putea fi mai mare, pentru faptele pe care le-a comis, dar nu avem ce face, mai ales că preşedinte al Consiliului de Administraţie este tocmai directoarea încriminată, pentru că aşa spune legea. Doamna directoare însă nu îşi va mai putea depunde dosarul pentru un nou mandat de director, pentru că se va ţine cont de această observaţie scrisă şi nu mai are nicio şansă de câştig“, spune Constantin Gorun, inspectorul şcolar general.

Directoarea a fost sancţionată după ce 20 de părinţi ai unor elevi s-au plâns că micuţii de clasa a III-a au fost bruscaţi de aceasta, pentru că nu au ieşit în recreaţie.
Părinţii spuneau că directoarea i-ar fi tras de păr, i-ar fi împins pe scări şi le-ar fi adresat cuvinte jignitoare.

Directoarea şcolii a negat toate acuzaţiile şi le-a catalogat ca fiind exagerate. În plus, ea a şters şi imaginile înregistrate de camera de supraveghere care a surprins faptele care o incriminau.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite