Direcția 5 lansează albumul „Clasic” la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concert pentru toți îndrăgostiții, miercuri, 16 februarie, în Vintage Pub. Direcția 5 pornește într-un turneu de promovare a noului album, „Clasic”. Preţul unui bilet este de 40 de lei.

CITIŢI ŞI:

Fiica ministrului Ariton l-a înebunit pe Cici de la trupa Sistem

Frumoasa Ramona Păun de la Sport.ro a făcut Revelionul la Sibiu (FOTO)

Hi-q cântă la Mall în Sibiu, de Valentine’s Day

Primul concert din cadrul turneului va avea loc la Sala Palatului, chiar de Ziua Îndrăgostiților, ca de acolo, trupa să vină direct la Sibiu pentru un recital de două ore în Vintage Pub. Albumul este considerat a fi unul dintre cele mai romantice din discografia trupei.

De altfel, chiar și membrii formației spuneau despre primul single extras de pe album, „Îți mulțumesc”, că este cântecul cu cele mai romantice versuri din întreaga lor activitate. Ca un cadou pentru sibienii îndrăgostiți, Direcția 5 pregătește un spectacol de zile mari pe scena din Vintage Pub.

Prețul unui bilet este de 40 de lei iar acestea se pot cumpăra în avans la barul Supporter Sports Pub & Grill , pe bulevardul Victoriei, în Vintage Pub, pe strada Zaharia Boiu, în fiecare seară după ora 18 sau la intrare, înaintea concertului. Concertul începe la ora 21.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite