Borcea a turbat de la Miami după înfrângerea lui Dinamo în faţa Mediaşului. Vede conspiraţii !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de Gaz Metan Mediaş. Pentru Gaz Metan au marcat Bawab '35 şi Pârvulescu '90+4, iar pentru Dinamo a înscris Alexe '90+2. Înfrângerea de la Mediaş a produs mulţi nervi în tabăra dinamoviştilor. În timp ce Ioan Andone a spus că încă mai speră la locul trei, recunoscând că echipa sa n-are faţă de campioană, Cristi Borcea a răbufnit la adresa arbitrilor.

CITEŞTE ŞI:

Secundul lui Pustai: "Dinamo nu ne-a surprins cu nimic"

„Suntem departe de titlu şi nu meritam victoria. Sper încă la locul trei, noi ne luptăm să terminăm cât mai sus în campionat pentru că nu e tot una să iei Cupa şi să fii pe poziţia a şasea sau să termini pe locul trei, patru. Cred că o să fim pe patru, la final", a spus Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo.

Borcea: „Şovre a dus nesimţirea la maximum"

Oficialul roş-albilor este plin de nervi după ce Dinamo a ratat ultima şansă de a mai spera la titlu. „Nu se poate să fii aşa nesimţit ca tuşierul ăla care ne-a anulat un gol. Şovre a dus nesimţirea la maximum. Puteam să ne batem la campionat. Nu înţeleg cine îl ţine pe Şovre ăsta pentru că la fiecare două etape, face un meci praf. Este a nu ştiu câta oară cînd ne dezavantajează pe noi. Dinamo dacă bătea, devenea prea periculoasă în acest campionat. Jucam pentru titlu în ultima etapă la Timişoara", a spus şi Cristi Borcea, acţionar Dinamo.

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a urmărit meciul din tribune, el fiind sancţionat cu două etape de suspendare şi 320 de lei penalitate sportivă pentru ieşirea din suprafaţa tehnică la partida cu Oţelul Galaţi, scor 2-2, din etapa a XXIX-a a Ligii I.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite