Dinamo - Gaz Metan, 3-2 / Mediaşul pierde pe deciziile arbitrului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gaz Metan le-a creat probleme câinilor
gaz Metan le-a creat probleme câinilor

Dinamo a învins Mediaşul cu 3-2 şi a înregistrat cea de-a patra victorie consecutivă cu ajutorul arbitruluiMarian Balaci, care nu l-a eliminat pe Scarlatache şi a acordat un penalty uşor.

Steaua chiar i-a scos din criză pe "câini"! După victoria cu rivalii, Dinamo a mai bătut pe Mediaş, Gloria Bistriţa şi Alro Slatina în ultimele trei partide

"Câinii" au vrut aseară a patra victorie consecutivă şi au pus presiune la poarta oaspeţilor încă din debut. Liviu Ganea a fost aproape de deschiderea scorului imediat după primul fluierul al arbitrului, dar, scăpat sigur spre poartă, a fost blocat de Pleşca în ultima instanţă. Golul a căzut totuşi repede. Alexe a profitat de o respingere neinspirată a lui Pleşca şi a trimis în plasă din doar cîţiva metri. Mediaşul nu a acuzat şocul. A călcat cu mai mult curaj pedala acceleraţiei şi a reuşit să-i surprindă pe oamenii lui Andone. Liţu a egalat cu capul dintr-o centrare a lui Hoban, iar Trtovac i-a adus pe oaspeţi în avantaj, marcând tot cu capul după o lovitură liberă executată de Eric.

Înjurat de fani la pauză, Andone a început repriza secundă cu Marius Niculae în locul lui Dănciulescu, accidentat în prima parte a meciului. La scurt timp, tehicianul i-a introdus pe NDoye şi Andrei Cristea, apoi Liţu a fost eliminat pentru cumul de galbene. Rezultatul nu a întârziat să apară. Andrei Cristea a egalat la doi dintr-un penalty acordat uşor de arbitrul Marian Balaci. Apoi, Scarlatache, jucător ce a fost scutit de o eliminare, a adus victoria câinilor, marcând cu capul după un corner bătut de Cătălin Munteanu.

Vezi fimlul meciului.

Partida a luat sfârşit!

Min. 74 - Schimbare la Mediaş: iese Eric, intra Aganovici

Min. 73 GOOOL DINAMO 3-2! Omul care trebuia eliminat, Scarlatache a punctat decisiv cu Gaz Metan, marcând cu capul!

Min. 72 - Schimbare la Gaz Metan: iese Muntean, intra R. Zaharia

Min. 69 GOOL DINAMO 2-2 Andrei Cristea execută penalty-ul şi înscrie! Tot el a obţinut lovitura de la 11 metri, una acordată destul de uşor şi teatrală.

Min. 66 - Schimbare la Dinamo: iese Margaritescu, intra An. Cristea

Min. 60 - Liţu este eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene!

Min. 55 - Schimbarea la Dinamo. N'Doye intră spre bucuria publicului. Acesta l-a înlocuit pe Alexe.

MIN. 48 - Scarlatache trebuia eliminat. Fundaşul dinamovist Scarlatache trebuia să vadă cartonaşul roşu pentru un cot în figura atacantului Alin Liţu. Arbitrul Marian Balaci nu a acirdat nimic la acea fază, deşi jucătorului medieşean i s-a spart buza, fiind necesar să primeasă îngrijiri medicale în afara terenului.

Începe repriza secundă. La pauză Dănciulescu a fost înlocuit cu Niculae.

Prima repriză a luat sfârşit

Min. 35 GOOLLL GAZ METAN 1-2 Trtovac reuşeşte să-şi aducă echipa în avantaj.

Min. 26 - Schimbare la Gaz Metan: iese Hoban, intra Muntean

Min. 22 - GOOOL GAZ METAN 1-1. Liţu a reuşit un gol incredibil, cu o lovitură de cap, mingea lovind bara transversală înainte de intra în poartă.  Reuşita şi-a dedicat-o lui. Acesta a arătat următorul mesaj: "Pentru Liţu!"

Min. 16 - GOOOLLLL 1-0 Dinamo deschide scorul, după o greşeală a portarului Pleşca. Alexe înscrie pentru "câini", după ce goalkeeper-ul a respins în faţă de lângă Dănciulescu. Atacantul a dedicat apoi golul mamei sale, purtând pe sub tricoul de joc un mesaj special.

Min. 14 - Pasă în diagonală a lui Eric, iar Dolha a ieşit inspirat şi a oprit o fază de atac a oaspeţilor ce putea deveni periculoasă.

Min. 9 - Hoban centrează periculos în gura porţii, dar Bordeanu e pe post şi respinge.

Min. 3 - Liviu Ganea pătrude în careu, dar portarul oaspeţilor, Pleşca intervine decisiv şi scoate din faţa atacantului.

Liviu Ganea

Min. 2 - Eric, omul de gol al Gazului, s-a accidentat în urma unui duel cu un dinamovist şi are nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost scos în afara terenului.

Partida a început!

Vezi formaţiile de start:
Dinamo: Dolha - Rubio, Grigore, Scarlatache, Bordeanu - C. Munteanu, Mărgăritescu, Ad Cristea, Alexe - Dănciulescu, L. Ganea

Gaz Metan: Pleşca - Trtovac, Markovic, Akaky, Pârvulescu - Lazăr, Todea - Hoban, Eric, Kubala - Liţu

Partida va fi condusă la centru de Marian Balaci, care va fi ajutat la tuşe de Sebastian Gheorghe şi Dragoş Iliescu.

Interesul în rândul suporterilor dinamovişti pentru acest meci este unul destul de scăzut. În Ştefan cel Mare cu o oră înaintea disputei se vânduseră doar 900 de bilete! Se estimează ca la ora partidei în tribune să se afle doar 2.000 - 3.000 de suporteri ai roş-albilor. "Nu pot să îmi dau seama de ce vin atât de puţini fani la stadion, este şi foarte frig afară. Probabil vor veni când vom avea continuitate. Acum avem un moment bun şi trebuie să continuăm pe aceeaşi linie. Avem o strategie de marketing pentru a îi aduce înapoi la stadion", a spus Prunea la sport. ro.

"Câinii"  au probleme de efectiv, din lot lipsind trei jucători importanţi. Este vorba de Moţi (suspendat), Torje şi Garat (accidentaţi), în timp ce Gaz Metan nu va conta  pe Buchta (accidentat) şi Markovic (incert).

Danciu vrea să bată toate recordurile

Dănciulescu nu a mai fost omul de gol al lui Dinamo, iar în tur a fost mai mult rezervă. Supărat că nu a jucat în derby-ul cu Steaua, atacantul a ameninţat că e gata să plece, iar Andone i-a dat o şansă lui Danciu. Acesta a fructificat-o din plin, marcând la Bistriţa în victoria "câinilor" cu 2-0. A fost prima sa reuşită de când s-a întors din Spania, la al 8-lea meci în campionat, doar al doilea ca titular. Şi, totodată, golul cu numărul 188 în Liga 1, ajungând şi mai aproape de podiumul all-time al puncherilor din România. Lider rămîne în continuare Dudu Georgescu (252), urmat de Rodion Cămătaru (198) şi Marin Radu (190).

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite