Destinaţia Sibiu va fi promovată Târgul de Turism „Winter Holidayˮ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta de toamnă-iarnă a destinaţiei turistice Sibiu va fi promovată de Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu (AJTS) la Târgul Internaţional de Turism „Holiday Market”, organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism.

Sezonul concediilor estivale tocmai s-a încheiat şi începe perioada de planificare a vacanţelor de iarnă. Operatorii din turism sunt totodată pe ultima sută de metri în pregătirea pachetelor.
Oferta de toamnă-iarnă a destinaţiei turistice Sibiu va fi promovată de Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu (AJTS) la Târgul Internaţional de Turism „Holiday Market”, organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism. Târgul se va desfăşura la Bucureşti, în perioada 29 septembrie-2 octombrie la Centrul Internaţional de Conferinţe al Palatului Parlamentului. Oferta turistică a judeţului Sibiu va fi prezentată în cadrul standului Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT).

Reprezentanţii AJTS vor veni în sprijinul celor interesaţi de posibilităţile de petrecere a viitoarelor vacanţe prin distribuirea de materiale generale de informare şi prin prezentarea ofertelor speciale. În premieră, se va distribui o broşură dedicată produselor gastronomice tradiţionale din zona Sibiului.
Alături de echipa executivă a asociaţiei, vor participa reprezentanţi ai Biroului de Promovare şi Dezvoltare în Cultură şi Turism din cadrul Primăriei Sibiu, precum şi ai Centrelor de Informare Turistică Mediaş şi ASTRA.

Operatorii din judeţul Sibiu interesaţi să îşi promoveze ofertele au posibilitatea de a-şi aduce materialele de promovare la sediul asociaţiei, str. G-ral. Magheru, nr. 14, Sibiu, până la data de 26 septembrie, sau direct la standul Sibiului din cadrul târgului.

În cadrul acestui târg vor participa agenţii de turism, hotelieri, companii aeriene, asociaţii regionale de promovare a turismului, birouri şi reprezentanţe ale mai multor ţări în România, autorităţi naţionale şi locale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite