Descinderi la Mediaş: cinci hoţi au fost prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci tineri au fost reţinuţi de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş, în urma unor descinderi la domiciliu. Cei trei sunt acuzaţi de furturi din genţi şi societăţi comerciale, comise în perioada decembrie 2010-februarie 2011.

CITIŢI ŞI

Reţea de hoţi din locuinţe,prinsă de poliţişti sibieni

Primii trei învinuiţii, doi băieţi şi o fată, au fost reţinuţi ieri, pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instaţiei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit datelor oferite de poliţişti, un tânăr în vârstă de 16 ani, domiciliat în Mediaş, este autorul a trei furturi din genţi, rămase iniţial cu autor necunoscut, comise în municipiul Mediaş, în perioada decembrie 2010 – ianuarie 2011.

De asemenea, o fată  de 17 ani, domiciliată în Mediaş, este autoarea unui furt din geantă, faptă săvârşită in decembrie 2010, în municipiul Mediaş, iar un alt băiat în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Dumbrăveni, este suspectat de tentativa de furt comisă în data de 12/13 ianuarie, în dauna unei societăţi comerciale din Mediaş.

„În cursul acestei dimineţi, au fost identificaţi alţi doi suspecţi, domiciliaţi în Brateiu. Cei doi tineri sunt suspectaţi de săvârşirea, la data de 20/21 februarie, a unei infracţiuni de furt dintr-o societate comercială din Brateiu. La domiciliile acestora au fost identificate şi recuperate o parte din bunurile sustrase“, precizează Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Poliţiştii din Mediaş continuă cercetările în acest caz, în vederea documentării activităţii infracţionale a suspecţilor, cercetările fiind extinse cu privire şi alte persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de furt din societăţie comerciale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite