Prostiile spuse de cei care conduc Sibiul - Deputatul Cornel Ştirbeţ a făcut mişto de legea pe care a votat-o!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit publicaţiei sibiene Turnul Sfatului, în declaraţia politică din 19 octombrie 2010 deputatul “a făcut chiar şi o schiţă de teatru legată de moţiunea de cenzură depusă de opoziţie împotriva guvernului Boc. Printre aspectele luate "la mişto" de deputatul democrat-liberal se află şi scăderea TVA la 5%  la alimentele de bază, propusă de social-democraţi, măsură VOTATĂ ieri CHIAR DE CORNEL ŞTIRBEŢ!


 "Impozitarea veniturilor personale se va face diferenţiat, fie in "varianta cu trei trepte", fie in "varianta cu patru trepte", TVA-ul va fi redus la 5% pentru produsele de bază, iar subvenţiile pentru agricultură vor fi achitate integral! Agenţii economici care vor finanţa "actiuni cu caracter cultural-artistic" vor beneficia de scăderi consistente ale impozitelor, iar lupta împotriva corupţiei şi pentru reducerea evaziunii fiscale, va căpăta dimensiuni epopeice", spunea deputatul în declaraţia politică exact în aceeaşi zi în care a votat CHIAR EL parte din aceste măsuri.
Tot "la mişto", Cornel Ştirbeţ intuieşte de unde va avea PSD bani pentru susţinerea promisiunilor, inclusiv cea referitoare la cota de 5% TVA pentru alimentele de bază: o pungă de petrol de sub sediul partidului!


În continuare, Ştirbeţ a adaptat piesa de teatru "Conu Leonida faţă cu reacţiunea" a lui Ion Luca Caragiale  într-o versiune proprie şi a citit-o în plenul Camerei Deputaţilor”, a scris Turnul Sfatului, în ediţia online din 20 octombrie 2010.




Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite