Sibiu: Gaz Metan se teme de arbitrajul lui Deaconu cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Gaz Metan se teme de arbitrajul lui Deaconu cu Steaua
Sibiu: Gaz Metan se teme de arbitrajul lui Deaconu cu Steaua

Oficialii Mediaşului speră ca arbitrul „brichetă” să fie imparţial la meciul de duminică cu echipa lui Bergodi.

Meciul dintre Gaz Metan şi Steaua, are parte deja de primul scandal înainte ca partida de duminică să înceapă. Directorul general al Mediaşului, Ioan Horoba, a declarat că are emoţii în privinţa cortectitudini a arbitrului Alexandru Deaconu, la meciul cu Steaua. Oficialul medieşean a explicat şi de ce se teme „Îmi este puţin frică şi asta pentru că toată lumea zice că Deaconu este un arbitru pro Steaua, dar sperăm să fie corect duminică seară şi sper ca spectatorii să lase birchetele acasă, ca să nu fie tentaţia de a le arunca în teren în cazul în care arbitrajul nu este corect” a punctat Horoba

Mediaş – Steaua, sold-out
Clubul medieşean a anunţat aseară că nu mai este disponibil niciun bilet pentru partida de duminică dintre Gaz Metan şi Steaua. Preţul unui tichet a fost de 50 de lei la tribunele A şi B şi 30 de lei la peluză. Gaz Metan a pus la vânzare 1500 de bilete, gruparea având deja vândute 2500 de abonamente pentru tot sezonul.

Pustai vrea victorie
Antrenorul lui Gaz Metan spune că nu ar fi mulţumit cu o remiză, duminică, în meciul cu Steaua. „Nu mă voi mulţumi cu un egal. Noi ne-am pregătit şi ne pregătim pentru victorie. Steaua de anul trecut era periculoasă la fazele fixe. Steaua de acum este o echipă de viteză” crede Cristi Pustai.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite