De pe maidane în liga lui Mitică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Grigore este singurul fotbalist care a rezistat în echipa cu care Voinţa a reuşit trei promovări consecutive din liga a IV-a până în liga 1. Căpitanul „Gore” este şi singurul jucător din echipa promovării ce a mai evoluat în trecut în prima divizie.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Pelici: „Voinţa Sibiu nu se teme de Steaua. Doar o respectă”

Voinţa a mai adus un jucător. Biletele cu Steaua se vând de luni

Revenirea fotbalului sibian în liga 1, petrecută la mijlocul săptămânii trecute, după o „secetă” de 15 ani, se datorează poate în mare măsură şi unui om care are o poveste incredibilă şi totodată năucitoare.

Sibian sută la sută, fundaşul Nicolae Grigore este alături de patronul Ioan Hămbăşan, omul care a pornit la drum cu Voinţa Sibiu, acum patru ani în liha a IV-a.

Călit ani buni prin fotbalului din Rusia, după ce a făcut performanţă la defuncta Inter Sibiu şi la Gaz Metan Mediaş, momentan cea mai galonată echipă a fotbalului sibian, „Gore” a revenit pe plaiurile natale şi a decis să joace fotbal pe terenurile care seamănă mai mult a maidan de la Tălmaciu, Şelimbăr sau Orlat.

Citeşte mărturiile uimitoare făcute de Grigore şi află cine l-a convins să revină pe plaiurile natale, numai în ediţia tipărită a săptămânalului ADS Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite