De nervi, o sibiancă a aruncat 3.000 de lei pe fereastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi-a calmat nervii aruncând 3000 de lei pe geam. S-a întâmplat pe strada Semaforului din Sibiu, acolo unde o femeie a făcut fericiţi mai mulţi sibieni după o ceartă stupidă cu soţul ei.


Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă.O femeie era extrem de nervoasă pentru că soţul a trimis-o să plătească factura de electricitate. „Nu am vrut să merg să plătesc curentul. Îmi lucrez la dantură şi am nişte dureri îngrozitoare. Nu ştiu dacă mă înţelegeţi, dar sunt şi umflată, nu puteam ieşi aşa. Şi m-am enervat foarte tare“, povesteşte femeia.

Sibianca i-a sugerat soţului să meargă să facă plata, altfel, l-a ameninţat că aruncă toţi banii pe geam, de la etajul şase al blocului în care locuiesc, şi aşa a şi făcut. „I-am zis că îi arunc pe geam şi soţul meu nu m-a crezut. A zis că nu am ambiţie. Uite că am avut. I-am aruncat şi au venit oamenii să strângă. Am aruncat toţi cei 3000 de lei pe geam“, mărturiseşte femeia.

Imediat ce şi-a dat seama ce a făcut, a început să strige după trecătorii care începuseră să strângă din bancnotele care picau parcă din cer, că a fost un accident şi să nu se atingă de vreun leu. Cu toate acestea, au fost destui care nu au rezistat tentaţiei şi au strâns câteva bancnote, după care au plecat. În cartier toată lumea vorbeşte despre incident.

„Am auzit că ar fi aruncat cineva cu bani pe geam, dar eu nu i-am văzut. Am îneţeles că au zburat până în faţa blocului, printre maşini“, ne-a spus unul dintre localnicii din zonă. Soţul femeii nervoase a coborât rapid în faţa blocului şi a strâns ce a mai apucat. 700 de lei însă a costat distracţia sau nervii sibiencei. Din 3000 de lei aruncaţi pe geam, doar 2300 au mai putut fi recuperaţi.

Femeia spune că imediat după incident spiritele s-au calmat, soţul a plecat să achite factura de curent.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite