De luni se introduc restricţii de circulaţie pe Noica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între 27 iunie şi 20 iulie pe strada Constantin Noica, pe sectorul cuprins între intrarea din bd-ul V. Milea şi intersecţia cu str. Revoluţiei se va circula pe sens unic.

Citiţi şi:

Modificări şi restricţii în trafic, în municipiul Sibiu


Modificările au fost decise în cadrul comisiei de sistematizare şi avizare lucrări în partea carosabilă.

În perioada 27 iunie  - 20 iulie a.c., str. C. Noica, pe sectorul cuprins între intrarea din bd-ul V. Milea şi intersecţia cu str. Revoluţiei se va circula pe sens unic, fiind efectuate lucrări de modernizare a părţii carosabile. Sensul unic instituit este dinspre bd-ul V. Milea spre intersecţia străzii Berăriei cu str. Revoluţiei. „Rugăm conducătorii auto care folosesc acest sector de drum dinspre C. Noica, să utilizeze str. Berăriei sau Str. Revoluţiei, pentru ocoli acest sector de drum şi a intra în str. Milea sau Bd-ul C. Coposu”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

„Le recomandăm conducătorilor auto să manifeste o atenţie sporită pe str. Moldovei având în vederea că la intersecţia străzilor D. Cantemir – Moldovei – Cristian, se află în curs de amenajare  un sens giratoriu din elemente de plastic”, mai spun reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite