Dănălache a primit amendă pentru că s-a întors cu spatele la penalty-ul bătut de Oprița în meciul cu Petrolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănălache a întors spatele în semn de protest față de maniera de arbitraj a lui Chivulete
Dănălache a întors spatele în semn de protest față de maniera de arbitraj a lui Chivulete

Portarul Voinței Sibiu a fost sancționat de conducerea clubului pentru că s-a întors cu spatele la ultimul penalty de la meciul cu Petrolul Ploiești. Jucătorii Voinței au decis să suporte cu toții valoarea sancțiunii.

CITIȚI ȘI:

Chivulete suspendat şase luni după ce a făcut praf meciul Petrolul - Voinţa Sibiu 4-1

Darko Lukanovic a semnat cu CSU Voința pe un an de zile

Omul care a ajuns celebru în aceste zile în toată Europa și peste Ocean, pentru a protestat împotriva manierei de arbitraj de la meciul Petrolul – Voința Sibiu, scor 4-1, întorcându-se cu spatele în momentul în care Oprița a șutat spre poartă, a primit amendă de la club pentru fapta sa.

”Este decizia clubului și o respect. Nu am dorit să fie un gest sfidător față de jucătorii Petrolului și față de fanii lor și ai fotbalului. Trebuia să tragem un semnal de alarmă. Voi suporta consecințele și vom merge mai departe. Nu regret gestul. Sper să nu fim nevoiți să mai facem astfel de gesturi și pe viitor. Era singurul lucru pe care îl puteam face. Nu aș vrea ca cineva să fi fost în pielea mea în acele momente” a spus Dănălache.

Antrenorul Voinței Sibiu, Alex Pelici, a ținut să precizeze că amenda va fi împărțită ”frățește” de toți jucătorii echipei sale.

”Amenda o vom împărți toți. A fost o decizie generală și nu una individuală. Ne cerem scuze dacă cineva a crezut că a fost vorba de o sfidare la adresa altcuiva ci la adresa arbitrului și la adresa jucătorului care a executat acel penalty”, a declarat Pelici.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite