Dan Puric aduce "Sinucigaşul" în această seară la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Puric
Dan Puric

Teatrul Naţional din Bucureşti aduce la Sibiu unul dintre cele mai de succes spectacole puse în scenă recent: “Sinucigaşul” de Nikolai Erdman, cu Dan Puric cap de afiş.

CITEŞTE ŞI:

Lumea lui Harry Potter, pentru trei zile la Sibiu

Colindătorii animă centrul Sibiului, în această iarnă

Un austriac a venit să joace teatru la Sibiu şi n-a mai plecat

Spectacolul se va juca la Casa de Cultură a Sindicatelor, în data de 6 decemrie, de la ora 19.00. “Sinucigaşul este un spectacol de pantomimă decât dacă vă imaginaţi arta teatrală mişcare în profunzimea simţurilor”, spune Doru Herţoiu, promoterul evenmentului la Sibiu.  "Sinucigaşul" este "o comedie amară pe care au vrut s-o pună în scenă mari regizori, ca Meyerhold şi Stanislavski, dar pe care a interzis-o însuşi Stalin", explică Teatrul Naţional din Bucureşti.

Autorul, un scriitor de geniu, a fost deportat în Siberia şi condamnat să rămână un anonim. După moartea sa, această piesă i-a adus dramaturgului celebritatea internaţională. "Sinucigaşul" se joacă astăzi peste tot în lume, lansând o întrebare dramatică: "Viaţa are sens?". Biletele pentru acest spectacol s-au pus în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor, zilnic între orele 10.30 şi 18.30. Preţul unui bilet variază între 80 şi 100 de lei, în funcţie de locul în sală.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite