DSVSA-ul exclude toxiinfecţia alimentară, în cazul tinerilor cărora li s-a făcut rău la banchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit reprezentanţilor DSVSA, s-au făcut analize pe probe recoltate de la toate alimentele servite la banchet.

Citiţi şi:

Aproape 20 de tineri au ajuns de la banchet la spital cu toxiinfecţie alimentară (FOTO)

Anchetă la restaurantul de unde 19 tineri au ajuns aseară la spital

“Specialiştii din cadrul Biroului de Siguranţa Alimentelor de Origine Animală şi din cadrul Laboratorului de Diagnostic al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sibiu (DSVSA), au efectuat examene de laborator la probele recoltate din toate alimentele componente ale meniului servit la masa festivă organizată în data de 10.06.2011 la restaurantul Grand Hotel din Sibiu. Menţionăm că probele au fost prelevate, vineri noaptea imediat după sesizarea primită, fiind introduse în lucru în regim de urgenţă”, se arată într-un comunicat al DSVSA.

Potrivit documentului citat, “în urma investigaţiilor de laborator a rezultat că din punct de vedere microbiologic, toate probele examinate (inclusiv peştele Pangasius care a fost procurat în stare congelată de la hipermarketul Metro, în ziua de 10.06. ora 12,40) au fost negative, investigaţiile au fost făcute pentru determinarea prezenţei Stafilococului, Salmonelei şi a E. Colli în alimentele consumate. În concluzie, din punctul de vedere a specialiştilor D.S.V.S.A. Sibiu, se exclude toxiinfecţia alimentară”.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite