DSV-ul a luat la puricat pieţele sibiene. Vezi ce nereguli a găsit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a preveni vânzarea de alimente alterate din cauza căldurii din ultimele zile, inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sibiu au controlat zilele trecute pieţele de legume şi fructe, precum şi magazinele care comercializează astfel de produse.

CITEŞTE ŞI:

Investiţii în piaţa Rahova şi Piaţa Obor

Rezultatele nu au fost încurajatoate deloc pentru sibienii de rând. „Au fost constate abateri de la normele specifice acestui domeniu de activitate, şi anume: deficienţe în întreţinerea instalaţiilor, utilajelor a ustensilelor de lucru, lipsa documentelor care atestă calitatea şi originea produselor, absenţa dovezilor efectuării acţiunilor de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare şi depozitarea necorespunzatoare”, explică dr. Ioan Penţea, purtătorul de cuvânt al DSVSA Sibiu.

Pentru deficienţele constatate, inspectorii DSVSA Sibiu au aplicat patru amenzi în valoare de 2.500 lei, fiind amendate o unitate de panificaţie, un hipermarket, o unitate de  comercializare şi un producător individual, iar alţi opt operatori au fost avertizaţi. Dacă sesizaţi probleme la alimentele comercializate în judeţul Sibiu, sunaţi la orice oră la 0269 – 223314.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite