DN1 însângerat în judeţul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O prostituată e în comă, un bărbat a murit şi alţi cinci au fost răniţi în două accidente petrecute noaptea trecută, pe drumul naţional 1, la Cristian şi Porumbacu.

CITIŢI ŞI:

Profesori în făcut bani. Şefii facultăţilor din Sibiu au salarii colosale

TOP Bugetari: Mitropolitul Ardealului are salariu de peste 22.000 de lei lunar

Transfăgărăşanul blocat din cauza unor căderi de stânci (UPDATE FOTO)

Primul accident s-a petrecut în apropiere de Cristian. O femeie de 43 de ani care practica prostituţia a fost lovită în plin de un TIR care trecea prin zonă. Femeia este din localitatea Porumbacu şi era cunoscută de oamenii legii ca fiind „muncitoare“ la şosea.  Din păcate, accodenmtul petrecut tocmai acolo unde îşi câştiga femeie o pâine a băgat-o în spital. A suferitz răni grave la nivelul capului şi a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu. „ În prezent, starea pacientei este stabilă, aceasta se află sub tratament şi supraveghere medicală în cadrul Secţiei Clinice Neurochirurgie ATI“, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al spitalului judeţean Sibiu.

Al doilea accident la Porumbacu

În jurul orei 2, în apropiere de Porumbacu, un bărbat nevinovat avea să îşi găsească sfârşitul şi alţi cinci au fost grav răniţi, după ce o betonieră , condusă de un şofer neatent şi neexperimentat, de doar 23 de ani, a pătruns pe contrasens, în mod inexplicabil şi s-a izbit de un microbuz în care se aflau 6 bărbaţi erau constructori care se îndreptau spre Arad pentru a finaliza o lucrare.

image

Nu au mai ajuns însă. „Trei persoane încercau să iasă din microbuz şi am încrecat să îi scoatem. Dar numai pe unul am reuşit să îl ajutăm“, spune Valentin Gligos, martor al accidentului.

Unul dintre cei 5 răniţi, transportaţi la spital are răni grave şi se află în comă, restul au scăpat cu sperietura şi câteva zgârieturi. Poliţia face cercetări în acest caz. „Cimentrucul a pătruns pe sensul opus de deplasare unde a intrat în coliziune cu microbuzul înmatriculat în judeţul Buzău“, spune Sandu Morariu, din cadrul IPJ Sibiu.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite