DN 14, blocat pentru îndepărtarea unor proiectile din al doilea război mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politia cercetează cazul
Politia cercetează cazul

Traficul pe drumul național 14, între Sibiu și Mediaș, este blocat joi între orele 10:00 și 14:00, pentru ca pirotehniștii să poată îndepărta mai multe proiectile din timpul celui de-al doilea război mondial, găsite chiar sub asfalt de muncitorii care lucrau în zonă la lărgirea drumului.

Primele proiectile, 2 la număr, au fost descoperite pe DN 14, la intrare în localitatea Șeica Mare, miercuri seara, iar alte 4 au fost găsite joi dimineața.

Descoperirile au fost făcute de muncitorii care lucrează la lărgirea drumului. Este vorba despre proiectile de calibru 120, care au fost găsite la aproximativ jumătate de metru sub asfalt.

Pentru că, până la îndepărtarea lor, în zonă există pericol de explozie, polițiștii au închis drumul național urmând să dea din când în când drumul mașinilor, controlat, pentru a nu se crea ambuteiaje. 

”În intervalul orar 10,00-13,00, pe DN 14, la intrarea în localitatea Șeica Mare dinspre Sibiu, pe o distanță de aproximativ 500 de metri, vor exista perioade în care traficul rutier va fi blocat, alternând cu deschiderea acestuia pentru 15-20 de minute în vederea evitarii ambuteiajelor”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.
 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite