Sibiu: Încă o viaţă sacrificată pe DN 1 la Sălişte (galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Încă o viaţă sacrificată pe DN 1 la Sălişte (galerie foto)
Sibiu: Încă o viaţă sacrificată pe DN 1 la Sălişte (galerie foto)

Drumul Naţional 1 mai face o victimă la Sălişte. Un bărbat a intrat miercuri seara cu maşina într-un TIR şi a murit în drum spre Spital.

Potrivit poliţiştilor rutieri,  accidentul a avut ca şi cauză principală viteza şi oboseala la volan. Opelul înmatriculat în Vâlcea circula spre Sibiu cu viteză mare, iar într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe constrasens unde s-a izbit violent de un TIR, care circula regulamentar, spre Alba. “Urcam în sus, pe partea mea şi din faţă a venit… nu ştiu, pe contrasens şi a intrat direct în mine. Deci nu ştiu… nu avea maşini de depăşit, n-avea nimica. Avea viteză, cred că a adormit la volan, nu ştiu” spune şoferul TIR-ului, Nicu Simulea.Femeia care era pe locul din dreapta a scăpat ieftin, doar cu câteva zgârieturi.
Şoferul grav accidentat a ajuns  la spital cu Ambulanţa dar nu a supravieţuit. “Din păcate bărbatul în vârstă de 40 de ani a decedat. Avea un traumatism cranian sever, rupturi pulmonare, ruptură hepatică. Celălalt pasager este în stare mai bună, cu contuzii la nivelul membrelor, fără o leziune care să îi pună în pericol viaţa.” a declarat dr. Constantin Roşca, medic şef UPU-SMURD Sibiu. Este al doilea accident mortal petrecut în această zonă, în doar trei zile.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite