Sibiu: Carnagiu pe DN 1, în dreptul localităţii Sălişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Carnagiu pe DN 1, în dreptul localităţii Sălişte
Sibiu: Carnagiu pe DN 1, în dreptul localităţii Sălişte

Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte patru au ajuns în spital cu răni grave, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc în dreptul localităţii Sălişte.

Inconştienţa şi viteza la volan au făcut din nou victime pe străzile din judeţ. Un Renaul Megan şi Un Nissan X-Trail s-au ciocnit pe drumul ce leagă Sibiul de Sebes, urmările fiind tragice. Cele două persoane din Renault şi unul din pasagerii Nissan-ului au decedat pe loc şi alte patru persoane,doi adulţi, un adolescent şi un copil de doar patru ani au fost transportate de urgenţă la spital, cu răni grave. Din primele cercetări ale poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului se face şoferul care venea dinspre Sebeş înspre Sibiu, care nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă extrem de periculoasă şi a pierdut controlul volanului, acroşând celălat autoturism, care circula regulamentar din sens opus. Cele patru victime care au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă Sibiu au suferit traumatisme severe, însă sunt în afara oricărui pericol, potrivit medicilor.
Din cauza accidentului, traficul rutier în zonă a fost blocat mai bine de două ore, coloanele de maşini întinzându-se pe câţiva kilometri.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite