Cursuri pentru obținerea certificatelor Cambridge, la Facultatea de Litere și Arte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul de Limbi Străine afiliat Facultăţii de Litere şi Arte a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, în colaborare cu ESOL Examinations Cambridge anunţă începerea înscrierilor la cursurile intensive de pregătire (4 ore/săptămână) pentru obţinerea ,ai multor certificate Cambridge.

Doritorii se pot înscrie pentru obținerea următoarelor certificate Cambridge: FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH (FCE), CERTIFICATE IN ADVANCED ENGLISH (CAE), IELTS.

Cursurile se vor desfășura în perioada Octombrie 2012 – Iunie 2013 în sistem modular (10 săptămâni/modul) şi vor fi susţinute de cadre didactice universitare cu pregătire şi experienţă în domeniu.

Grupele de studiu vor fi limitate la aproximativ 12 cursanţi iar costul unei ore de curs este 20 RON ( x 4ore/săptămână x 10 săptămâni = 800 RON/ modul/cursant, plătibil în 2-3 rate). Elevii şi studenţii ULBS beneficiază de o reducere a taxei de 8 lei/oră.

GRATUIT, se oferă testare iniţială şi la final de modul, precum şi consiliere înainte de începerea cursurilor şi de înscrierea la examen.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite