Cursuri de arte combinate, de la Biserică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul de Asistenţă Socială al Mitropoliei Ardealului, împreună cu Asociatia Filantropia, organizează zilele acestea un curs special, de lucrători prin arte combinate.

Prin această ocupaţie, cursanţii vor învăţa cum să ofere servicii de stimulare şi dezvoltare prin mişcare, artă, muzică, joc sau teatru, persoanelor cu dizabilităţi sau altor categorii de persone aflate în dificultate.

Cursul se desfăşoară pe o perioadă de trei zile, cu participarea a 28 de persoane, din domenii diferite. S-au înscris de la studenţi teologi până la asistenţi sociali ,învăţători, profesori, psihologi şi mulţi alţii.

“În urma acestor trei zile, va avea loc un test de evaluare , pentru toţi participanţii, care după ce vor fi admişi, vor primi o diplomă eliberată şi recunoscută de Ministerul Muncii. Arta, muzica şi miscarea sunt îmbinate, astfel încât să se îmbunătăţeasca stilul de  comunicare”, a expliat părintele consilier Nicolae Rusu.  Cei interesati se pot înscrie pentru urmatoarele grupe. Taxa de participare este de 110 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite