Curs festiv la Universitatea Româno-Germană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Româno-Germane din Sibiu au sărbătorit finalizarea studiilor universitare de licenţă. Cursul festiv a avut loc în sala Cinematografului Arta din Sibiu, în prezenţa a peste 250 de absolvenţi, însoţiţi de membri ai familiei şi prieteni.

CITEŞTE ŞI:

Cea mai serioasă studentă din Sibiu

Într-un cadru festiv şi încărcat de emoţie, absolvenţii promoţiei 2011 au avut ultimul curs ce a marcat trecerea de la viaţa de student la cea de proaspăt absolvent pregătit să facă faţă cerinţelor de pe piaţa muncii.

Evenimentul a fost deschis de prof.univ.dr. Ioan-Constantin Petca, Secretarul Ştiinţific al Universităţii Româno-Germane din Sibiu, iar conf.univ.dr. Elena Sima, Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, a adresat absolvenţilor mesajul din partea Facultăţii.

Absolvenţii specializărilor Management, Marketing, Contabilitate şi informatică de gestiune, Finanţe şi bănci, Economia comerţului, turismului, serviciilor şi managementul calităţii au răspuns pentru ultima dată „prezent” la strigarea catalogului, au primit diplome şi felicitările cadrelor didactice prezente la manifestarea festivă.

Conducerea Universităţii Româno-Germane din Sibiu a urat mult succes în viaţă şi în carieră studenţilor absolvenţi. Festivitatea s-a încheiat cu intonarea imnului studenţesc Gaudeamus igitur.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite