Cupa Hagi Danone ajunge şi la Sibiu în luna mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Galatasaray, a fost prezent la lansarea unei noi ediţii a Cupei Hagi Danone, pentru al doilea an consecutiv, o competiţie a copiilor de 10-12 ani apropiată de sufletul fostului internaţional român.

CITIŢI ŞI:

Eric ratează şi meciul cu Astra Ploieşti. Pustai: se anunţă un meci foarte,foarte greu!

CSU Sibiu a bătut CSU Cuadripol Braşov,iar Mediaşul a pierdut cu Clujul

Ca şi anul trecut, ediţia 2011 a Cupei Hagi Danone cuprinde două competiţii paralele, una destinată juniorilor legitimaţi la cluburile şcolare, programată în calendarul FRF (Cupa Hagi) şi una adresată şcolilor generale, Cupa Danone care ajunge la a 12-a ediţie.

Competiţia pentru cluburi se desfăşoară în 7 turnee zonale la Cluj-Napoca (26-27 martie), Constanţa (2-3 aprilie), Craiova (9-10 aprilie), Suceava (16-17 aprilie), Sibiu (7-8 mai), Bucureşti (13-15 mai) şi Arad (21-22 mai). Competiţia şcolilor va avea loc doar în 4 oraşe, în aceleaşi perioade de timp, la Cluj Napoca, Constanţa, Suceava şi Bucureşti.

Turneul final se va desfăşura între 29 mai şi 1 iunie la Timişoara, cu participarea a 7 formaţii din competiţia cluburilor, câştigătoarele turneelor zonale, plus câştigătoarea turneului din judeţul Timiş, alături de 6 echipe calificate din competiţia şcolilor. Cele 4 câştigătoare ale turneelor zonale, campioana şcolilor din 2010, LPS Banatul, şi câştigătoarea turneului local de la Timişoara. Cele 14 echipe se întrec tot în 2 competiţii paralele, iar pe 1 iunie câştigătoarea cluburilor va înfrunta câştigătoarea şcolilor. Finala va decide reprezentanta României la turneul Danone Nations Cup, care în acest an se dispută pe arena Santiago Bernabeu din Madrid cu participarea a 40 de naţiuni. Zinedine Zidane este ambasadorul competiţiei Danone la nivel internaţional, iar Gică Hagi ambasadorul Danone la nivel naţional.

"Tot ce facem, tot ce creăm, este să-i facem pe copil să creadă în visul pe care îl are, acela de a juca fotbal şi prin fotbal să ajungă departe, să ajungă un fotbalist profesionist, sau să dea maxim să facă performanţă, să fie unul dintre personajele importante atât la el în ţară sau pe la nivel mondial. Am fost în Africa de Sud, a fost ceva incredibil. Pentru copii a fost o experienţă extraordinară, au învăţat au văzut au cunoscut şi alţi copii, au văzut modul lor de a juca şi au rămas cu o experienţă foarte bună de care îşi vor aminti întotdeauna. Printre ei. cu siguranţă, unii vor ajunge să facă şi sport de mare performanţă, pentru că au talent. Sunt bucuros că sunt printre copii. Întotdeauna mă simt bine şi relaxat lângă copii, pentru că ei sunt sinceri, corecţi şi dau totul", a declarat Hagi la conferinţa de presă de la Hotel Ibis.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite