Cum va arăta sediul de un milion de euro al Culturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul de Balet va avea, în sfârşit, un studio special pentru repetiţii şi o sală de spectacol. Viitoarea locaţie este blocată, deocamdată, de o cerere de retrocedare a terenului şi imobilului fostului liceu CFR, unde urmează să se facă noul sediu.

CITEŞTE ŞI:

După japonezi a venit rândul coreenilor. Schimb de voluntari între Sibiu şi Seoul

Sibiul are, cel mai probabil, Casa de Cultură cu cel mai urât sediu din marile oraşe ale României. Dacă centrul istoric, actuala primărie sau Sala Thalia stârnesc invidie din partea marilor metropole din ţară, când vine vorba de Casa de Cultură, situaţia este dezamăgitoare.

Ascunsă la propriu în curtea Teatrului de Vară din Parcul Tineretului, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu seamănă mai degrabă cu o cocioabă. Îngrămădiţi în două camere care nu au mai mult de 40 de metri pătraţi, angajaţii insituţiei aflată în subordinea primăriei, îşi desfăşoară activitatea cu greutate. Ca să rezolve situaţia, municipalitatea a atribuit, prin hotărâre de Consiliu Local, încă din luna noiembrie 2010, clădirea fostului Liceu CFR de pe strada Bach la numerele 1-3. Din păcate lucrurile au stagnat mai bine de jumătate de an, din cauza unor probleme apărute legat de acest spaţiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite