Cum petrecem timpul liber în aceste zile în judeţul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ediţia din acest an a festivalului Artei Lirice este una aniversară
Ediţia din acest an a festivalului Artei Lirice este una aniversară

ADS Sibiu vă face câteva recomandări pentru petrecerea timpului liber în aceste zile. În afară de CibinFEST vă mai recomandăm cu încredere încă şase evenimente importante.

Gaz Metan joacă cu FCM Târgu Mureş
Fotbaliştii medieşeni se pregătesc de o nouă provocare. Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş va juca luni, 26 septembrie, cu FCM Târgu Mureş, într-un meci din cadrul etapei a VIII-a a Ligii I. Biletul de intrare va costa 10 de lei. Meciul va fi transmis de la ora 21.30, pe Digi TV.  Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc pe stadionul Gazului din municipiul Mediaş.

Începe Festivalul Internaţional al Artei Lirice

O nouă ediţie a Festivalului Internaţional al Artei Lirice va începe duminică, 25 septembrie, la Sibiu. Proiectul este deja la cea de a X-a ediţie. Manifestările proiectului vor cuprinde spectacole de operă, operetă şi balet, operă pentru copii, operă în concert, recitaluri de lieduri şi gale de operă. Spectacolele vor avea loc la Sala Thalia din Sibiu.

Spectacol LULU
Sibienii sunt invitaţi duminică, 25 septembrie, de la ora 19, la Hala Simerom pentru a vedea una dintre cele mai importante piese a teatrului sibian, „LULU”. Plecarea se face din faţa teatrului, la ora 18.30. Preţul biletului este de 20 lei, respectiv 10 lei redus.

Capodepere din Gdansk la Sibiu
Lucrări de la Muzeul Naţional din Gdansk sunt expuse la Casa Albastră, în cadrul expoziţiei „Nec Temere, Nec Timide: Capodopere de pictură din Gdansk în colecţiile Muzeului Naţional din Gdansk”. Biletul costă 5 lei, 1,25 pentru elevi şi studenţi.

Mobilier pictat la ASTRA

Expoziţia „Arta mobilierului pictat. Unelte şi culoare" de la Muzeul de Etnografie şi Artă Populară Săsească „Emil Sigerus”este deschisă publicului de marţi până duminică, între orele 10-18, la Casa Artelor. Un bilet este 5 lei, 1 leu redus.

Spectacol în premieră la teatru

Spectacolul „Insula”, de Gellu Naum, în regia lui Vlad Massaci, va fi prezentat sibienilor, în premieră, vineri, 30 septembrie, de la ora 19, la Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu. Preţul unui bilet este de 15 lei, respectiv 10 lei redus.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite