Cum lucrează Sibiul de Paşte. Vezi programul magazinelor, autobuzelor şi al farmaciilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada Sărbătorilor de Paşte majoritatea magazinelor şi supermarketurilor extind programul de funcţionare şi închid duminică. Trei farmacii vor funcţiona non stop, o serie de trenuri vor fi anulate, iar autobuzele circulă după programul de duminică.

CITEŞTE ŞI:

22 de lei kilogramul de carne de miel la Sibiu

CFR-ul a anulat mai multe trenuri de Paşte în Sibiu

Muzeul în Aer Liber deschis de Înviere şi de Paşte

Ca de obicei, marile magazine profită la maxim de această perioadă a anului şi extind programul de funcţionare în aşteptarea Paştelui. Magazinul Real spre exemplu are program non-stop în zilele de 20, 21 şi 22 aprilie. Sâmbătă, în ajunul Paştelui, Real are program doar până la ora 19.00, în vreme ce duminică magazinul este închis. Un orar similar există şi la Carrefour, care măreşte programul cu patru ore, până la ora 24.00, în zilele de 21 şi 22 aprilie. În 23 aprilie Carrefour funcţionează între orele 07.00 şi 19.00, iar duminică magazinul este închis.

Închis duminică

Cel mai mare centru comercial din Sibiu, Promenada Mall, are program sâmbătă, 23 aprilie, între orele 10.00 – 18.00, iar duminică mall-ul este închis complet. Promenada Mall redeschide luni doar de la ora 14.00 şi închide la ora 22.00. Reţeaua de magazine Plus are un program puţin diferit, în sensul că în zilele de 24 şi 25 aprilie magazinele vor rămâne închise. Kaufland funcţionează în perioada 18 – 22 aprilie între orele 07.30 – 23.00, în data de 23 aprilie între 07.30 şi 18.00 iar în data de 24 aprilie magazinul este închis complet.

Transport redus

Şi Tursib a stabilit programul de Paşte, reducând numărul curselor. Astfel, în 23 aprilie, autobuzele vor circula după programul normal de sâmbătă, în vreme ce în 24 aprilie se va circula după programul de duminică, dar doar între orele 10.00 şi 20.00. În 25 aprilie Tursib are program de duminică, adică funcţionează între orele 6.00 şi 23.00. Nici CFR Călători nu s-a lăsat mai prejos şi a anunţat că mai multe trenuri vor fi anulate. Astfel, în 24 aprilie nu vor circula trenurile Sibiu – Craiova, Caracal – Sibiu şi Timişoara Nord – Sibiu. În plus, în 25 aprilie nu vor circula nici cele două trenuri care făceau legătura între oraşele Sibiu şi Braşov.

Trei farmacii non-stop

Dacă vă ştiţi sensibili la mâncare sau dependenţi de anumite medicamente, ar fi bine să vă faceţi mici provizii. În Sibiu, în perioada Paştelui vor funcţiona non-stop doar trei farmacii. Este vorba despre Farmacia San Marco de lângă Cedonia, farmacia Polisano de pe Mihai Viteazu şi Farmacia 24 din centru.

Rugăm sibienii să consulte site-ul www.tursib.ro pentru a vedea exact program pe fiecare traseu”, Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al primăriei Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite