Sibiu: Şantiere noi pe străzile fostei Capitale Culturale Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Şantiere noi pe străzile fostei Capitale Culturale Europene
Sibiu: Şantiere noi pe străzile fostei Capitale Culturale Europene

Municipalitatea sibiană prin comisia de circulaţie alcătuită la nivelul primăriei Sibiu a anunţat oficial că vor fi demarate o serie de lucrări ce vor avea loc în următoarele săptămâni pe străzile din oraş.

Astfel începând de mâine pe strada Câmpului vor avea loc lucrări pentru introducerea canalizării menajere realizate de firma Sistem Yapi. Municipalitatea va ţine închisă această stradă aproape trei luni. „Având în vedere că această stradă este îngustă, iar săpătura foarte adâncă a fost luată decizia închiderii totale a străzii pe timpul lucrărilor, însă pe tronsoane de lucru. Lucrările vor demara în data de 18 septembrie şi vor fi finalizate până la data de 30 noiembrie” a explicat Daniela Costa, din cadrul Biroului de Presă al Primăriei Sibiu. De o stradă închisă vor avea parte şi sibienii care locuiesc sau au treabă pe strada Bahluiului acolo unde lucrează tot Sistem Yapi la reţeaua de canalizare. „Strada va fi închisă datorită acestor lucrări începând din data de 17 septembrie şi se vor încheia până în data de 10 octombrie” a mai explicat Daniela Costa. În fine
la acest sfârşit de săptămână pe strada Malului şi în parcarea Scandia, se desfăşoară lucrări la reţeua de canalizare, însă circulaţia va fi permisă, în condiţii de şantier.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite