Criminalul de la Micăsasa a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Vasile Borbel risca pana la 25 de ani de inchisoare
Vasile Borbel risca pana la 25 de ani de inchisoare

Aurel Borbel, bărbatul care sâmbătă şi-a ucis fosta soţie la Micăsasa cu 12 lovituri de cuţit, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Bărbatul riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani după gratii.

Bărbatul care şi-a omorât sâmbătă fosţa soţie cu care se afla în divorţ, în halta de tren din comuna Micăsasa, a ajuns după gratii.

Potrivit prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Adriana Şandru, magistraţii Tribunalului Sibiu au admis propunerea procurorului şi au emis pe numele lui Aurel Borbel un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Bărbatul şi-a măcelărit sâmbătă, din gelozie, fosta soţie, în halta de tren de la Micăsasa, supărat că femeia îl părăsise şi se mutase la un bărbat din localitate, cu care era împreună de un an şi jumătate şi pe care îl cunoscuse pe internet.

Elek Kosa a asistat neputincios la momentul cand iubita lui a fost ucisa

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO!

Crima înfiorătoare s-a petrecut sub ochii îngroziţi ai iubitului femeii şi ai fetiţei de doar 7 ani, rodul iubirii dintre criminal şi victima sa. CITIŢI AICI ÎNTREAGA POVESTE A ORIBILEI CRIME

Când a fost scos din clădirea gării, criminalul a fost la un pas de a fi bătut de localnicii strânşi în gară, extrem de revoltaţi de ceea ce s-a întâmplat.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite