Crimă la Mediaş: i-a tăiat gâtul cu sapa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 76 de ani din municipiul Mediaş a fost găsită în casă, sâmbătă după-amiaza, de către fiica şi ginerele său, cu gâtul tăiat. Deşi casa femeii a fost răvăşită, cel mai probabil de criminal, din gospodărie lipsesc doar trei găini.

CITEŞTE ŞI:

Miliarde de lei cheltuiţi pentru prinderea gupării sibianului Horaţiu Potra, eliberată de magistraţii Curţii de Apel Alba

Ucigaşul tinerei din Cisnădie, găsit spânzurat în Germania

Poliţiştii au arestat astăzi un tânăr de doar 17 ani ca principal suspect al crimei oribile din Mediaş. Tânărul este cercetat pentru omor deosebit de grav. În plus, tânărul locuia la doar două case distanţe de casa victimei şi se pare că la comiterea crimei a folosit o sapă din gospodărie.

Femeia de 76 de ani a fost descoperită moară în propria casă, cu gâtul tăiat, de către fiica şi ginerele său, care au alertat autorităţile.  O echipă formată din poliţişti, criminalişti şi medici legişti, condusă de către  un procuror, s-a deplasat  în imobilul respectiv pentru a preleva proble şi pentru a sta de vorbă cu rudele femeii.

"A fost găsit cadavrul prezentând multiple plăgi tăiate la nivelul feţei, cu secţionare de mandibulă şi obraz. Din primele cercetări făcute, este posibil ca motivul să fi fost sustragerea de bunuri. Autorul nu este identificat până în prezent, urmând ca, în momentul identificării, să fie tras la răspundere pentru omor deosebit de grav", a declarat Andreea Roman, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.



Ioan Doican, medic legist, a declarat că a descoperit pe gâtul şi pe faţa femeii mai multe plăgi tăiate, una dintre acestea fiind, cel mai probabil, cauza decesului.

"Am găsit leziuni traumatice produse de un corp tăietor-înţepător la nivelul gâtului şi feţei. Plăgile sunt derapate şi sunt mai multe, însă cea mai importantă este cea care traversează gâtul de la stânga la dreapta şi în sus, până la nivelul unghiului extern al ochiului", a declarat Doican, după examinarea cadavrului.

image
image

Vecinii spun că nu îşi explică ceea ce s-a întâmplat pentru că femeia de 76 de ani stătea toată ziua cu poarta încuiată, era o persoană deosebită şi nu a atras niciodată atenţia că ar avea bunuri extrem de valoroase.

Potrivit acestora, femeia are două fete, dintre care una a găsit-o decedată, iar cealaltă locuieşte în Germania.  Femeia în vârstă de 76 de ani, din municipiul Mediaş, a fost găsită în casă, sâmbătă după-amiaza, de către fiica şi ginerele său, cu gâtul tăiat, aceştia alertândx autorităţile.

Anchetatorii au mai spus că locuinţa femeii era răvăşită, sertarele erau scoase din dulapuri, dar nu au observat să lipsească ceva, în afară de trei găini din curte.

image

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite