Creşte frecvenţa de sosire a autobuzelor în staţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea sibiană spune că odată cu creşterea fluenţei traficului după scoaterea traficului greu din oraş a rezultat şi o mai mare fluenţă în circulaţia mijloacelor de transport în comun.

CITIŢI ŞI:

Cameră video pentru monitorizarea transportului public în comun

Şase autobuze second-hand cumpărate de primărie la Sibiu

Astfel s-a reuşit respectarea orelor de sosire în staţie, prin creşterea vitezei de rulare a autobuzelor. Pentru reglarea orelor de sosire a autobuzelor în staţii în conformitate cu noua realitate din teren, inspectorii Tursib au efectuat o serie de măsurători pe fiecare traseu cu scopul de a determina viteza de deplasare şi timpii intermediari realizaţi între staţii.

Unul dintre rezultatele studiului a fost acela că viteza de deplasare a mijloacelor de transport Tursib a crescut în medie cu 14,2 la sută, iar pe traseele care se suprapuneau cu traficul greu, viteza de deplasare a crescut în medie cu 22 la sută.

“Un alt rezultat important a fost economia de carburant care s-a realizat odată cu reducerea timpilor petrecuţi în ambuteiajele de pe trasee. Consumul de carburant a scăzut cu aproximativ 8 la sută” spune primarul Iohannis.

În următoarea perioadă Tursibul va actualiza orarele de circulaţie din cele peste 200 de staţii din municipiul reşedinţă de judeţ.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite